Εσάρπες για βάφτιση

Τίποτα πιο ταιριαστό σε μία βάφτιση από μία χρωματιστή πλεκτή εσάρπα από τη Finecraft. Η βάφτιση είναι σίγουρα το πιο χαρμόσυνο μυστήριο της θρησκείας μας. Η διάθεση είναι πιο χαλαρή κι ανάλαφρη, το ίδιο και το ντύσιμο. Η ατμόσφαιρα είναι πιο παιχνιδιάρικη, ο στολισμός χαριτωμένος, τα παιδιά γεμίζουν τον χώρο με τις αγγελικές φωνούλες τους και η μουσική απογειώνει το κέφι.
Το χρώμα κυριαρχεί στα ρούχα τονίζοντας την ευθυμία της τελετής. Το πιο ταιριαστό συμπλήρωμα της εμφάνισής σας είναι μια χρωματιστή εσάρπα μας. Ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας για να διαλέξετε το χρώμα που συνδυάζεται αρμονικότερα με το υπόλοιπο σύνολο. Περιηγηθείτε ελεύθερα στην ιστοσελίδα μας, καθώς θα βρείτε πολλές διαφορετικές πλέξεις και μια αξιοζήλευτη παλέτα χρωμάτων και υφών.

Υφάσματα για βάφτιση το καλοκαίρι

Η πλεκτή εσάρπα είναι σίγουρα μια ορθή επιλογή για την περίσταση καθώς, λόγω αισθητικής, τα πλεκτά αποπνέουν μια cosy αίσθηση που δένει αρμονικά με την βάφτιση. Για την καλοκαιρινή περίοδο προτείνουμε νήματα από βαμβάκι ή από βαμβάκι και μετάξι. Με αυτά θα στολίσετε την εμφάνισή σας και ταυτοχρόνως θα σας προστατεύσει από το αεράκι που βγαίνει από το απόγευμα και μετά.

Πασμίνες – Κουβερτούλα για το μωρό

Φορέστε την πασμίνα μας πάνω από το φόρεμά σας και δώστε την ένταση που επιθυμείτε. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και σαν κουβερτούλα για να σκεπάσετε το μωράκι σας, όταν θα κουραστεί από το πολύ φαγητό και το πολύ παιχνίδι και θα πέσει να πάρει έναν υπνάκο.

Κάτι ιδιαίτερο για την περίσταση

Επιπροσθέτως έχετε το μοναδικό προνόμιο να διαμορφώσετε την πασμίνα σας όπως εσείς φαντάζεστε. Σας παρέχετε η επιλογή να διαλέξετε εσείς το μέγεθος που σας ταιριάζει, το μήκος που θα έχουν τα κρόσια και τον συνδυασμό χρωμάτων και νημάτων που εσείς επιθυμείτε.
Μια άλλη ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη επιλογή είναι τα πλεκτά φουλάρια μας. Μπορείτε να τα τυλίξετε δυο τρεις φορές γύρω από τον λαιμό ή να τα γυρίσετε στο κεφάλι σας με τους τρόπους που θα δείτε στο finecraft.gr

Send us your message

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για κάποιο προϊόν; Θέλετε ένα κασκόλ ή εσάρπα ακριβώς όπως το επιθυμείτε; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα κάνουμε την ιδέα σας πραγματικότητα!