Εσάρπα για γάμο

Όλο και συχνότερα μας ζητείται να υφάνουμε μία εσάρπα ειδικά για γάμο. Ειδικά τώρα που η τάση είναι οι γάμοι να κανονίζονται σε ατμόσφαιρα πιο χαλαρή και να συνδυάζονται με εκδρομή και γιατί όχι, με μπάνιο στη θάλασσα. Όπου και να είστε καλεσμένη το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσετε πολύ ωραία και θα ξεφύγετε για λίγο από τα τετριμμένα.
Είτε ο γάμος γίνεται στην εξοχή είτε στην πόλη, μια πλεκτή εσάρπα θα σας δώσει μια μοντέρνα και ρουστίκ νότα για να ολοκληρωθεί το σύνολό σας αρμονικά. Όσες έχετε δει το Mamma Mia! θα θυμάστε την Meryl Streep στα σκαλιά της εκκλησίας, που άλλαζε την εσάρπα της σε κάθε της κίνηση σαν να μας έδειχνε πως να την φορέσουμε.
Ρίξτε απαλά την εσάρπα ώστε να πέσει πίσω από τους ώμους σας και κρατήστε την με το εσωτερικό του αγκώνα σας παρακολουθώντας την τελετή. Αφού αποχωρήσετε από την εκκλησία και βρεθείτε στη δεξίωση τυλίξτε την εσάρπα πλούσια γύρω από το κορμί σας φροντίζοντας να προστατευτείτε από το γλυκό αεράκι με κομψό τρόπο.

 

Οι πιο εντυπωσιακές από τις πασμίνες μας μπορούν να φορεθούν πάνω από ένα λιτό νυφικό, ή αντίθετα, οι πολύ απλές, αλλά πλεγμένες από τα εξαιρετικά μας νήματα να συνδυαστούν με πιο εντυπωσιακά νυφικά. Πριν ή μετά από την τελετή θα γίνουν το ιδανικό upper για την νύφη.

Υφάσματα για καλοκαιρινή εσάρπα γάμου

Τους ζεστούς μήνες όπου πραγματοποιείται η πλειοψηφία των γάμων προτείνουμε πιο δροσερά και ανάλαφρα υφάσματα, όπως το αιγυπτιακό βαμβάκι ή συνδυασμό μεταξιού και βαμβακιού για τις εσάρπες μας, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με μεταξωτά, λινά και βαμβακερά φορέματα.

Πλεκτό φουλάρι για γάμο: Η μποέμ λύση

Μια πιο μποέμικη λύση είναι το πλεκτό φουλάρι. Μπορείτε να το τυλίξετε γύρω από το κεφάλι σας σαν τουρμπάνι ή να το φέρετε δύο, τρεις φορές βόλτα γύρω από το λαιμό σας με τους τρόπους που προτείνουμε στην ιστοσελίδα μας.

 

Σε κάθε γάμο κάτι μοναδικό

Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα από μια ευρεία γκάμα νημάτων και πλέξεων καθώς και από ένα μεγαλειώδες φάσμα χρωμάτων. Με κρόσια ή χωρίς, με παγέτα ή χωρίς, μελανζέ ή μονόχρωμο επιλέξτε το αξεσουάρ που σας ταιριάζει περισσότερο και απογειώστε την εμφάνισή σας.

Μπορείτε επίσης, αν το επιθυμείτε, να επιλέξετε εσείς το μέγεθος, το χρώμα καθώς και το μάκρος από τα κρόσια, αν έχει. Να γίνει δηλαδή το αξεσουάρ της αρέσκειάς σας αποκλειστικά για εσάς και να είστε η μοναδική που θα το έχει.

Send us your message

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για κάποιο προϊόν; Θέλετε ένα κασκόλ ή εσάρπα ακριβώς όπως το επιθυμείτε; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα κάνουμε την ιδέα σας πραγματικότητα!